BerkPW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. Laravel ile VueJS kullanmak istiyorsanız CDN formatında kullanmanız gerekecek, VueJS kullanmak için benim tercihim SSR olarak kullanmak. VueJS in NPM paketi veya NuxtJS ile kullanabilirsiniz. NodeJS sunucusu üzerinden çalıştırıp. Ama Laravel üzerinden kullanmak istiyorsanız işler biraz farklı işliyor ve dökümantasyon konusunda bir çok VueJS eklentisinde uğraş sarf ediyorsunuz. https://vuejs.org/ üzerinden VueJS'in size neler katabileceğini bulabilirsiniz ve öğrenebilirsiniz.
  2. Kendi temanızı geliştirmek istiyorsanız öncelikle arayüz çizimi kısmını çözmeniz gerekiyor. Temel düzeyde tema geliştirme dediğimiz husus PSD2CSS terimi ile adlandırılıyor. Bunun için pixel-perfect css kodlamayı öğrenmeniz gerekiyor.
  3. Flutter ile web freamworkleri birbirinden çok farklı. Flutter -> dart kullanırken bu saydığınız diğerleri nodejs (js) kullanmakta. Bunun arasındaki farkı araştırıp kendinize uygun olanı seçmenizi tavsiye ederim.
  4. Kaynak olarak udemy ve youtube de bol bol eğitim videoları mevcut. Aynı zamanda kendi dökümanları da güzelce yazılmış ve dolu doludur. Kişisel bir tavsiye vermem gerekirse ReactJS veya VueJS öğrenmenizi tavsiye ederim.
Öncelikle çok teşekkür ederim görüşleriniz benim için çok önemli. Flutter için benim yazım hatam olmuş sanırım mobile development için başladığımda araştırmalarda react native vs flutter olarak çok fazla kıyaslama gördüm o yüzden demek istedim. Tekrar teşekkür ederim ^^