Değerli AdSense eğitmeni
@MSK; hocama teşekkürlerimi sunuyorum. "SEO" kelimesini yazdığımızda çeşitli Türk girişimcilerden aldığım eğitimler, yabancı kaynaklardan aldığım eğitimler mevcut. SEO konusunda kendimi tam hissediyorum. AdSense konusunda hiç bilgim yoktu. Ardından Ağustos ayında reklamını görünce hemen arayıp ön bilgi aldım eğitim hakkında, daha sonra da para biriktirip eğitimi satın aldım (3 Ay sonra malum öğrencilik). Eğitim videoları ile bire bir toplantı(soru-cevap) şeklinde ilerliyorsunuz. Özel eğitim paneli zaten başlı başına bir ansiklopedi diyebiliriz. Gönderdiğiniz sorular maksimum 1 gün içerisinde cevaplanıyor. Diğer kullanıcıların sorduğu soruları görebiliyorsunuz, en önemli özellikte zaten bu. Bir tartışma masasındaymışsınız gibi düşünün bunu.
Özellikle SEO konusunda ziyaretçiyi sayfada tutma konusunda bazı sektörlerde oldukça zorlanıyordum. Ancak eğitimi aldıktan sonra öğrendiğim teknikler ile aklınıza gelebilecek tüm sektörlerde ziyaretçinin sayfada ki oturum süresini arttırabileceğim. SEO & AdSense ikilisi ile alakalı kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabiliyorsunuz.
Nereden backlink alacağım?
Bu gün hangi makaleyi yazmam gerekiyor?
Resimleri nerden indiricem, kopya olmasını nasıl engellerim?
Reklam en verimli nasıl yerleştirilmeli?
Şafşalı $60 değerinde ki temalara ihtiyacım var mı?
İngilizcem yok nasıl makale yazacağım? Gramer hatalarını nasıl gidereceğim?
Hangi AdSense sekörüne girmeliyim?
...
Bunlar sadece bir kaçı. Bu yorumumu 4 yıllık SEO deneyimlerimle ve uzman kişi/kurumlardan aldığım eğitimler neticesinde yazdığımı kesinlikle unutmayın derim.
İyi forumlar
@MSK; hocamdan bende eğitimi tamamladım , ufak bi kısmımız kaldı kendisiyle , herşey aşırı güzel gidiyor. SEO Konusunda baya bilgimin olduğunu düşünüyorum artık . Eğitim Parasını her türlü hakediyor . O paradan daha fazlasını ayrı ayrı eğitimlerde hem zaman hemde para kaybederek harcamış oluyoruz zaten . Teşekkür ederiz ...
Öncelikle ikinize de çok teşekkür ederim,
@BhnYlcn; hanımefendi dün en büyük şahididir ne kadar yorulduğumun,
@Nokvi; kardeşim ile 11 de görüşmemiz bitmişti kendisine de dedim 11 de bir müşterim var ona bağlanıp destek olacağım, 11 de başladığımız görüşme 02:30 'da bitti 3buçuk saat aralıksız destek verdim. Gecem gündüzüm kalmadı bu işte, ama sizlerden bu dönüşleri almak benim için gerçekten de büyük motivasyon.
Güzel bir süpriz oldu, +600 referansımız arasında olmanıza çok sevindim. Şuana kadar bizden memnun olmayan bir kişi bile görmedim, çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun zaman ayırmışsınız valla çok sağolun. Hep söylediğim birşey var 50 100 tl lik işlerde insanları mutlu etmek gerçekten de kolaydır, ama büyük tutarlı işler yapıyorsanız, çok ileri bilgi ve tecrübe gerekiyor. Elinden avucundan arttırıp toplayan insanlara boş bilgilerle memnuniyet satamazsınız.
Konumuzdaki tüm referanslarda dekont garantili , gram şüphesi olan herkes, istediği yorumu bana iletsin, sahibinin ödeme dekontunu iletebilirim herkesinkini indiririm kaydederim.
Sevgiler Saygılar