Çerezlerinizi temizleyip denediniz mi?
Hayırlı sabahlar, hocam ilk sorum, yeni eklenti yükledinmi? evetse ozaman en basitinden plugins klasörünün ismini plugins2 olarak değiştir ve bak girebilecekmisin, girmeyi denemeden önce tarayıcının cache i sil, eğer giriş ekranı gelirse ozaman tekrar plugins2 klasörünü plugins olarak geri çevir, şimdi en azından admine girmiş olacaksın, şimdi ama klasörün ismini değiştirdiğin için tüm eklentiler devre dışı kalmış olacak, şimdi eklentileri tek tek devreye al, bir tanesini devreye al ve logout yap, tekrar bak giriş ekranı geliyormu, sonra gir ve ikinciyi akive et, böyle yapa yapa hangi eklentide sorun var göreceksin, ona göre o eklentiyi silersin ve yeniden yüklersin, wordpressi güncell tutmaya çalış, themayı güncel tut.
bunları bi dene hocam önce. sonra tekrar yaz bi sorun varmı diye.
lütfen denemeleri Microsoft Edge ile yap, Chrome cachi herzaman silemiyor, sıkıntılı tarayıcı yani, Edge kullanırken sadece CTRL+F5 basman yeterli, tüm cache i siliyor.
kolay gelsin
Aynen eklentilerinde sıkıntı var sanırım tek tek deneyip sorun hangi eklenti de ise onu sil
Arkadaşlar plugins klasörünün ismini değiştim yine aynı, chrome yerine edge den deniyorm yine aynı son zamanlarda birşeyde yaptıgımı hatırlamıyorum. Anlıyamadım.