Bir röportaj izledim 2 eşcinsel kız cocugunun nasıl bu hale geldiklerini soruyorlar verdiği cevap bir platformda izleidikleri dizide 2 kızın birbirine olan aşkını izlemiştim cok etkilendim kendimi keşfettim diyordu bu işler böyle yürüyor birilerinin zihnine giriyorlar sansür ceza gelincede neymiş kendi seçimleriymiş yok öyle bir dünya
eşcinsel olan ve eşcinselliğin ne olduğunu bilmeyen iki kızın bir filmden eşcinselliği öğrenmeleri ve birbirine aşık olmaları kadar normal bir şey yok.
bugüne kadar heteroseksüel filmler ve diziler izleyip heteroseksüelliğe özenen bir eşcinsel ne duyulmuş ne de görülmüştür.
dediğiniz şekilde olsa türkiye'de heteroseksüel diziler ve filmler izleyen eşcinsellerin heteroseksüel olması gerekir

bu arada eşcinsellik ne bir tercih ne de seçimdir, heterüseksüellik gibi bir cinsel yönelimdir.
seçim ya da tercih, iki veya daha fazla seçenek arasında bir seçeneği seçme durumudur!
yani kısacası cinsel yöneliminizi seçemezsiniz, siz nasıl bir günlüğüne eşcinselliği seçemeyeceğiniz gibi bir eşcinsel de heteroseksüelliği seçemez.
siz nasıl kadınlara karşı ilgi duyuyor ve bunun önüne geçemiyorsanız aynı şekilde bir eşcinsel kadın ya da erkek de hemcinsine karşı öyle bir ilgi duyar.