Seni sevmeyen birini sevmek zorunda değilsin. Bırak ne hali varsa görsün. Seven sevdiğini belli eder. Her yerden engelliyorsa seni görmek istemiyordur. Bu kadar kasmanın kendini heba etmenin anlamı yok.
Haklısınız hocam tesekkür ederim.
Nasıl kendine geçireceksin söyleyeyim. Kendini o kızın yerine koyarak. Kıza karşı hem hataların olmuş hem de kızı kaybettikten sonra kendine çeki düzen vermek yerine dibe vurmuşsun. Kendini onun yerine koy, sen ister misin hayatında böyle bir adamı? Hayır. Delikanlı adam olarak nasıl eli yüzü düzgün yanına yakışacak kız uygun görüyorsan yanına kadın milleti de aynı şekilde ekstra olarak maddi manevi güçlü bir adam isterler. Günümüzde ne yazık ki sevgi saygı yeterli değil güzel kardeşim. Bu kavramlara değer veren insanlar azınlıkta.
Senin yapacağın şey unutup kendine çeki düzen vermek. Her anlamda kendini geliştirmek. Paranın peşinde olan adamın kızlar da peşinde olur unutma. Gerekirse psikologa gidip profesyonel destek alacaksın. İlk olarak zihnini düzelttikten sonra sıra hayatına gelecek. Okuluna varsa işine asılacaksın hiç durmadan kendini geliştireceksin.
Bu kız ile birbirinizin üzerinde bu kadar büyük bir etki bıraktıysanız arada sırada sanal ortamda olsa da seni yoklamaya devam edecektir. Gün gelip aynı şekilde sana yazdığında da elini vicdanına koyacaksın. Ya insan gibi alır karşına konuşursun ya da onun yaptığı gibi basacaksın engeli görmezden gelip sana yürüyen diğer hatunlara odaklanacaksın. Hayatının dersini vereceksin ona.
Şu 2021 yılıyla birlikte tertemiz kendim için yeni bir yıla başlayacağım insallah tesekkur ederim vaktinizi ayırıp destek oldugunuz için allah razı olsun.
https://prnt.sc/w9zv4a bu sacma sapan muhabetinden size iyi bir psikolog sart...
Psikolog bulun kendinize ve 4-5 ay haftalik seanslar alin.
Ayrica twitt, engel, fav, yayin bu su gibi ergenlik kokan seyler yapacaginiza bir mektup yazin, icinizi dokun, pismanliginizi, nasil hissettiginizi vs vs hersey anlatip o mektubu ulastirin. Sonra da normal hayatiniza donun, isinize gucunuze bakin. Icindekilerinizi mektuba dokunce rahatlayacaginizi dusunuyorum...
Diger rahatlama olayi ise ilk cumlede bahsettigim psikologdur.
Psikologluk kadar büyük bir sıkıntıda oldugumu düsünmüyorum ama engel fav falan olaylarını bıraktım artık takmıyorum