KodHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. CDN kaynaklı görememe sebebimiz; DNS ayarlarınızdan kaynaklıdır.
2. İstediğiniz bilgili kişilere sorabilirsiniz.
3. Hizmet sözleşmemizde sanal sunucu yönetimi müşteriye aittir. Doğal olarak bizler oturup tek tek tüm sunucularımızı kontrol edip güncelleme yaptılar mı? Yapacaklar mı diye kontrol edemeyiz.
4. Aradıktan ortalama 5-10 dakika içerisinde zaten sunucu sahibi ile iletişime geçilmiştir.
5. Sunucuya erişim gidiyor demişsiniz (%99,8) uptime oranı aylık 8 saat kesintiye tekamül etmektedir. Lütfen bunun bilincinde olunuz.
6. İşinizin acil olduğunu belirtiyorsunuz sunucu sahibi siz değilsiniz, müşteri kaydımız size ait değildir, faturalar sizin üzerinize değildir.
7. Her telefonla arayan kişinin işlemlerini sağlamamız ne kadar doğru olur?
Yine bir falso verdiniz, 5 sitenin 2sinde CDN kurulu diyorum, diğer kalan 3 siteden kontrol edemiyor muydunuz? Onların DNS ayarları size aitti bunu bilmeyecek kadar mı acemisiniz? Ayrıyetten MÜŞTERİNİZ size cevabı zaten vermiş https://i.hizliresim.com/LyNJGw.png ben site aleyhine bir bildiride bulunmadım, site açılmıyor sorunun çözümü için sizi aradım. Bunda herhangi bir artniyet olamaz!

Sayın Moderatör ortada bir mağduriyet var, bu konuşmalarımızın forumda kalması ricamdır. Aramızdaki tartışmayı diğer kişilerde görsün ve kimi haklı görüyorsa benle ya da arkadaşla alışverişini ona göre yapsınlar.
@rootman;