ilanverdim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Kendimiz olsun müşterilerimiz olsun instagram hesabları aramaktayız. Ticaret yaptığımız hesaplar için alışverişte hiçbir sıkıntı istemiyorum. Daha önce 2 defa ticaret yaptık 2 sindede çarpılan taraf olduk. Dosya vs derken uraştık. Satışta olan ya cerez ile düşmüş oluyor yada farklı program ile düşürülüp pasife alındıktan sonra değişim yapılınca satışa sürenler oluyor.
Önceliğimiz dürüst ticaret olsun. Satış yapmakta olduğunuz ürün olur başka birşey olur arkasında duracağınız yada belli başlı konularda geri iade edildiğinde konuyu uzatmadan geri iade almak gibi işler olsun arkasında durulan.
Minumum : 10 K - Maxsimum 400 K arası hesaplar olabilir.
İlk etaplarda bütçeye uyumlu düşük hesap düşünüyoruz. " BOT " atılmış yada arapça bir hesap istemiyoruz.
İlk etap düşünülen hesap : 10 K - 150 K arası / Uygun fiyat
.
NOT Düşüyüm : Profilimi inceleyebilirsiniz. " Bana " yada Bizim aracı olacağımız kişilere gelecek bir hesap lazımdır. Dm kutusu dola olabilir, direk whatsapp no : 0551 127 85 26 dan ulaşabilirsiniz 7-24.
Önümüzdeki süreçte sadece instagram değil çeşitli alanlarda sektörlerde iş alımı yapılacaktır. Karşı tarafın aradığı iş bizde olmaz sizde olur size paslarız o şekilde iş yapılır.
Bizi tanıyan ve uzun süre iş yaptığımız arkadaşlar buraya bakarsa zaten kendileride gelip yazacak olursa farkına varacaksınızdır.
herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

https://www.r10.net/instagram-hesap-...27k-hesap.html düşünüyormusunuz

Kullanıcı Adı @sicakbilgi