Zeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajını ve bütün yazılanları okudum, sana tavsiye verebilmem için kızın kişiliğini ve seninle neler yaşadığını detaylı bilmem ve ona göre yorumlamam lazım normalde seni yanlış yönlendirmememiz için bu zor olduğu için genel olarak konuşuyorum: öncelikle mesajlarından da belli oluyor ki şuan ki seviyen onunla birlikte olduğun gibi değil çok daha düşük ve çok daha geride bir insan değişen bir insanı sadece olumlu yönde değişti ise kendini geliştirdi ise ister. Sen daha geriye gelmişsin tabi ki bu onu sevmenden ve en ufak bir hareketine karşılık vermenden kaynaklandı ancak fazla ilgi değer düşürür sıkar her zaman ilişkini orta ilgi ile ilerletmelisin sana demek istediğim 1 ay yazma suratına bakma saçına fön çek sağlam giyin çık karşısına bak şimdi nasıl olmuşum değil eğer birşeyi başarmak istiyorsan ilk önce kendinde başarmalısın olanları kabul etmen ve bundan sonra ona göre hareket etmen gerek şuan onun periyodu canı ilgi istediği zaman ufak bir pas atıyor sana yada atmasına gerek kalmıyor sen zaten her zaman kalenin dibinde bitiyorsun anladığım kadarıyla bu fazla çok ilgi sıkar ilk önce kendine çekidüzen vermen lazım kendine gelmen lazım eskisinden daha iyi olman lazım ki oda sana bakınca eski yaptıkların onun aklına gelmemeli çünkü sen değiştikten sonra kimse seni geçmişte olanlar ile yargılayamaz sonuçta şuan öyle değilsin kendini değiştirdikten sonra yaklaşmayı bilerek yaklaşıcaksın iyi bir planla çok farklı bir şekilde stalk vs kurtarmaz artık iş sonuna gelmiş bi kahve kurtarır bu işi yüz yüze dinlemek kurtarır güzel bir plan ile konuşma fırsatı yaratıcaksın konuşma olarakta durumu iyi açıkladıktan sonra gerisi onun sana olan sevgisine kalıcak. durumu daha fazla alışılmış hale getirmeden kendine çeki düzen ver ve yapman gerekenlere başla
Teşekkür ederim minnettarım hepsini tek tek yavaş yavaş uygulayacağım zaten onca mesajdan sonras olmaması daha iyiymis kendi mutlulugum saglığım daha iyi diyebildim. Tesekkür ederim.

fatihalgul432 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende çok duygusalımdır. Sigara ve alkole başlamaya yine bir kadın sebep olmuştu. Ben kendi isteğimle yaptım. Onu suçlamıyorum. Ama şimdi hayatımın anlamını buldum (: İyi ki o reddetti diyorum.

Resimi bir ara değiştirmiştim ama sonra uzun zamandır bu fotoğrafı kullanınca geri aldım. Efsaneleşti artık bu fotoğraf benim için
Sigara da alkolde yok bende ama baska bir sey de yok.. ne dısarı cıkıyorum ne yemek yiyorum ne düzgün uyuyorum hayatımda hersey sacma sapan