Hayır, hayır, kendi içinde de yaşamayı bırak.
İnsanlar birbiriyle bir şeyler yaşar, anlaşır, güzel günleri olur ama bazen de devam ettiremez. Hayatın bir parçası bu da. Ayrılmanıza sebep olan hatalarını düşün, ileride tekrar etme. Yaşadığınız güzel günler de hatırladığında seni gülümsetecek anıların olarak kalsın. Ama takılıp kalma. Hayatına devam et. Takılıp kalırsan sadece kendine zarar verirsin, yaşayabileceğin onca yeni ve güzel şeyi kaçırırsın.
her cümleniz doğru ama sanki hayatımda biri varmış gibi hayatım normal gibi hissediyorum ya da boyle olduguna inanıyorum ya da alıştım bilmiyorum. istemiyorum sevmiyorum duymadan da vazgeçicek gibi degilim
Virüs olaylarından dolayı da evdeyiz tüm gün. Bunun etkisi de çok. Umarım ondan daha çok seveceğin biri çıkar karşına. Bi de poyraz karayel izlediysen onun da etkisi olabilir
Arada forumda görüyorum seni bu arada. İsmin çok akılda kalıcı
Poyraz karayel izlemedim de genel olarak cok duygusal biriyim en ufak detaylara bile cok onem veriyorum unutamıyorum alısamıyorum
Alıntı
Arada forumda görüyorum seni bu arada. İsmin çok akılda kalıcı
Bir gece yarısı aklıma gelmisti yapmıstım oyle yıllardır cogu yerde bu nicki kullanırım ^^ Bende sizi resimden tanıyorum (: