senibirkedigibi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu saatten sonra kovalamıcam zaten biraz da ben ondan kaçıcam bakalım gelicek mi gelmezse anlarımki gerçekten istemiyor o zaman tamamen bitiririm.

Takıntı yapmış degilimde birbirimizi seviyor olmamıza rağmen iliskimiz bitti yarım kaldık hevesim kursagımda kaldı iyi kötü biraz daha gitmeliydi diye düsünüyorum bilemiyorum ya
Öncelikle bu eleştirimi yapıcı olarak algıla. Takıntı yapmış değilim diyorsun da bir yıldan fazla süre ne yemek yedim ne uyudum ağladım sürekli yazmışsın. Soruyorum sana değer mi? Dışarıda bir sürü insan var güzel kardeşim. Bu hayatta her şey mümkün hiç ummadığın anda biri gelir bulur seni her şeyi unutturur. Ailenden ötesini boşver. İkili ilişkilerinde de önceliği her zaman kendine ver. O sana böyle gaddarca davranıp görmezden gelebiliyorsa aynısını sen de ona yapacaksın. Bu yaptığından daha fazla işe yaradığını kendin görürsün. Eğer olacağı varsa tabii.

Senin gibi ılımlı yaklaşsa şimdiye kadar bir kere bile sana fırsat verir fikirlerini düşünceni merak ederdi. Bir iki haftadır da ayrı değilsiniz bir yılı geçti diyorsun.

Çok daha uzun yazmak isterim ama mobilim ne yazık ki. Kızın dikkatini çekmeye çalışmayı bırak. Görmezden gelme sırası sen de. Önceliği kendine ver.