MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tipik "Kaçan kovalanır" mantığını uyguluyor gibi geldi bana. Gerçekten istemiyorsa sen ona hayatta ulaşamazsın zaten. Ayrıca her hesabı engellemesi de tuhaf. "Bak ben buradayım" der gibi. %90 benzeri olay benim de başıma geldi. Tek sevdiğim ve ciddi ilişki yaşadığım kızdı ve yaptıklarım yüzünden onu kaybettim. Sürekli s.ktir git diyordum ve bir gün bana "Gerçekten de gideceğim. O zaman bana ulaşamayacaksın" demişti. Dediğini de yaptı. Ne yaptıysam yapayım ulaşamadım. Bir kere konuşma fırsatım oldu ve onda da her şeyi ağzıma tıkıp asla istemediğini söyledi. İstemeyen istemiyor ve ulaşamıyorsun bile...
Bu saatten sonra kovalamıcam zaten biraz da ben ondan kaçıcam bakalım gelicek mi gelmezse anlarımki gerçekten istemiyor o zaman tamamen bitiririm.

IcerikHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana sizinle biraz oynamak istiyor gibi geldi ama yine de siz bilirsiniz. Kadınlar ilgisiz kaldıklarında bu şekilde saçma sapan dikkat çekmek isteyebiliyorlar bazen. Aklı siz de olsa şu profile baş harf yazma olayını yapmazdı muhtemelen, açık kapı bırakırdı. Tabii kızın karakterini tam olarak bilmediğim için sadece öngörüde bulunabiliyorum.

Ayrıca takıntı yaptığınızı düşünüyorum. Önünüzde koskoca bir hayat dışarıda bir sürü insan var. Unutup önünüze bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sizi daha güçlü yapacaktır.
Takıntı yapmış degilimde birbirimizi seviyor olmamıza rağmen iliskimiz bitti yarım kaldık hevesim kursagımda kaldı iyi kötü biraz daha gitmeliydi diye düsünüyorum bilemiyorum ya