* Şikayetçi olduğum firma: @KodHosting;

* Şikayetçi olma nedenim: Benim en çok satış yaptığım saatler gece 12 ve 6 arası, siteme bir baktım wmvare ekxi diye bir şey çıkıyor, ftp bağlanamıyorum vs. ve kodhosting paneli sunucunun asıl sahibinde ben siteden sorumluyum. Bu yüzden destek paneli açamıyorum ama kapalı olduğu her an benim için zarar sitede 30 online var ödeme sayfasında insanlar var bir anda site gidiyor. Bende aciliyetten kod hostinggi aradım ve siteye erişimin olmadığını ve şu an zarar ettiğimi söyledim. Oda bana destek talebi açmazsanız bir şey yapamam dedi. Sunucu sahibi uyuyo telefonu açmıyo tüm günkü karımızı sizin hatanız yüzünden çöpe mi atalım bunu mu istiyorsunuz? Yardımcı olmak isteyen adam gerekirse desteğe benim sorunumu yazar yardımcı olmaya çalışır. Denemek için aylık aldığımızda bu gibi çökmelerde arayınca ya da yazınca hemen el atılıyordu, ancak 8 aylığı peşin verdikten sonra nedense böyle bir şey yapılmıyor. Bende sinirle o zaman kodhosting üyeliğimi kapatmayı düşünüyorum dedim, kendisi de tamam kapat diyerek konuşmayı sonlandırdık. Kısacası eğer buradan bir paket satın alacaksanız ve haftada 1-2 çökmeyi dert etmeyecekseniz peşin vermek yerine her ay üyeliğinizi yenilemeye çalışın aksi taktirde yardımcı olunmuyor.

* İlgili hizmet konusu / firma site linki: https://www.kodhosting.com/

* Kanıtlarım: Telefondan konuşuldu, herhangi bir kanıt yok.