tasarımı yaptığınız program lisanslı mı ve vergi levhanız var mı hocam?
Evet hocam ikiside mevcut.
milletin ticaret anlayışı nerelere gidiyor anlamış değilim
😢
G** K** Türkiye geneli Tyt denemesi mi?
Burada isim belirtmek karalamaya girer hocam, oda degil zaten...
Ücreti elimize almadan iş yapmayın, vergi vermediğiniz için bir sonuç alamazsınız büyük ihtimalle. Ücreti illa sonradan verecekse de sözleşme imzalayın. Kusura bakma ama ben bu konuda artık genel olarak sizlere kızıyorum, emeğimizi değersizleştirmeyin. En basitinden camii lavabosunda bile bir çiş yapayım ücreti çıkışta vereyim deseniz adam olmaz öyle şey der. Üzülüyorum gördükçe...
Normalde sohbetimiz muhabbetimiz olan bir adamdı, tanıdık olunca 100 lira gibi temsili fiyat veridi. O paranın peşine düşmekte aklımıza gelmemiş bir noktada hocam malesef 🙄
böyle insanlar bitmez önce beğenmez nazlanır sonra çalışmayı kullanırlar fikir sanat kapsamında tescil edilmese dahi hak beyan edilebiliyor diye biliyorum
Bizde bunu düşünüyoruz tescil olmadan hak beyanı yapabilirmiyiz.
Vicdanı varsa verir ve tutarın fazla olmadığını söylediniz, Ahirete'de lazım bişeyler hocam Allah'a haval edin , son kez talep edin bence
Hocam adam 100 lira için gönderdimde kardeşim size ulaşmamış edebiyatına girmiş Nisan ayında olmuş bu, o paranın hakkını bu şekilde almak sanırım daha efektif bir iz bırakacaktır.
Ödeme almadan kolumu bile kıbırdatmıyorum, bazıları paragöz diyorlar ama desinler. Emek veriyoruz saygı görmedikten sonra para almadan işe başlayamam. size de öneririm hocam kafanız rahat olur en azından
Paragözlük vs. değil forumda olsa haklısınız ama sokakta yüzyüze baktigin tanidigin insanlara onu yapamiosun hocam 🙄
Bu nasıl bir vicdandır ya
Vicdan değil hocam vicdansızlık...
Allaha havale etmeyin hocam . İletişime geçin elinizdeki kanıtları sunun. Kanıtları sunduğunuz konuşma kaydıyla birlikte gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. Ben olsam böyle yapardım.
Hocam işin sonunda biz zararlı çıkmayalı kaybedeceğimiz bir davanın altına girmek istemiyoruz.