Kardeşim öncelikle yazdıklarımı oku sonra yorumunu yaz ben sana çocukların cinsel terchileri hakkında yorum yaptım mı ? 15 diye belirtmemin sebebi reşit olmamaları. Reşit olmayıp cinsel istismar iradeyi etkiliyen nedenler ile çocuğun bedeni üzerinde icra edilen fiiller cinsel istismar suçudur bunu başka bir suçluyla kıyaslayıp bu şu kadar yattı diye kıyaslayamazsın.
Bencelerine de gelince bilimsel araştırmalar bile izlediğin şeyden etkilendiğini net şekilde kanıtlarken tahminlerini bir düşün derim , 10 sene kadınlık hormonu verelim yined e eşcinsel olmayacaksınız olamayacaksınız diyorsun bunları neye dayanarak diyorsun ?
izlediğini şeyden etkilenirsin ama nasıl olur anlatayım, içinde var olan şeyi ortaya çıkarır yani elbet içinden çıkacaktır o, bu herhangi bir fetiş de olabilir fantezi de olabilir görür beğenirsin ve aaa ben bunu istiyorum dersin aynı o şekilde olabilir, pek de bilgim yok sonuçta prof değilim o yüzden daha fazla yazmak istemiyorum teşekkür ederim hayırlı geceleriniz olsun