15 15 vurgusu ne? dünyadan bir haber olabilirsiniz ama cinselliği öğrenme yaşı zaten 13-14 ve bu yaşlarda sevgili yapmaya başlanıyor. ha siz yok öyle bir şey diyorsanız ben de bir şey diyemem. iyi geceler
size göre öyle bana göre de doğuştan gelen bir şey. 5 yaşındaki erkek çocuklarında bile gözlemlenen bir olay dünyanın var oluşundan beri olan bir olay bu cinsellik. yok netflix yok yutup falan alakası yok.
din yüzünden doğuştan olmadığını savunabilirsiniz çünkü eğer doğuştan geldiği kanıtlanırsa dinler yalan olmuş olacak çünkü Allah lanetliyorsa neden öyle yaratıyor gibi cevaplanamayacak soru ortaya çıkacak ve bunu da istemezsiniz yani haklısınız. o yüzden herkes kendi fikrini savunabilir hakkınız vardır size göre insanların beynini yıkayıp eşcinsel yaptırıyorlar. ama ben de şunu söyleyip bitireyim, size 10 sene kadınlık hormonu verelim, ve 10 sene de eşcinsel filmleri izletelim siz yine de eşcinsel olmayacaksınız/ olamayacaksınız. artık gerisini siz kendiniz düşünüp tartın, saygılar sevgiler
Kadın ruhlu erkekler diyorsun yani

ben yokum bu işte ruhçuluk alanım degil hayırlı geceler