Kim kutlar kim kutlamaz beni ilgilendirmiyorda. Ya sizin yaşadığınız ülkedekiler noelle yıl başının ne zaman olduğunu bilmiyorlar. Yada siz bilmiyorsunuz. Yada insanlar yılbaşını noel olarak düşünüyor. Ben ne yılbaşını kutlarım nede noeli bilgilendireyimde ne dinci yaftası yiyeyim nede başka türlü anlaşılayım.
"Yıllarca yurt dışında yaşamış biri olarak söylüyorum; bu DİNİ bir bayram ve Hristiyanlar bu amaçla kutluyor. Kutlayacak olanlar yine kutlasın ona bir sözüm yok

Fakat Kur'an da yazmıyor demek mantığa aykırı. Mesela Kur'an da Hristiyan adetlerinde olduğu gibi gidip kutsanmak haramdır yazıyor mu? Yazmıyor. Peki bir müslüman bu yazmıyor diye gidip bunu yapar mı? "
Bu yazdıklarımı noel için değil de yıl başı için mi yazdığımı anladınız? Azıcık dikkatli okursanız benimle aynı şeyi söylediğinizi anlarsınız diye umuyorum

Yıl başı için demiyorum. NOEL için diyorum. Dikkat edin bu konunun başlığı da "NOEL" ve tekrar diyorum : NOEL dini bir bayram ve Hristiyanlar yıl başını değil noel'i bu amaçla kutluyor. Yıl başını tabi ki yıl başında kutluyorlar. Şimdi benim yaşadığım ülkede ki insanların neyi ne zaman kutladığını umarım anlatabilmişimdir.