Merhaba arkadaşlar, şu sıralar herkes çekiliş yapıyor, ben de yapayım istedim
3 şanslı arkadaşımıza
WebKurumsal | OnePage Kurumsal Scriptini hediye etmek istiyorum.
Ödül: WebKurumsal | OnePage Kurumsal Scripti Katılım şartları: Konuyu beğenmeniz ve katılıyorum yazmanız yeterli.
Son katılım tarihi: 28.12.2020 17:00
Sonuçların açıklanma tarihi: 28.12.2020 18:00
Ödüle ait konu linki:
https://www.r10.net/script-satisi/26...zca-75-tl.html Bilgilendirme:- Script konusundaki tüm koşullar geçerlidir.
- Kurulum şanslı arkadaşlara ÜCRETSİZ gerçekleştirilecektir.
- Kazanan talihli hakkını bir başka kullanıcıya devredemez.
* Çekiliş R10'nun Çekiliş aracından yapılacak ve kolaylık sağlaması amacıyla sağ üst köşedeki post gönderim numaraları aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Son katılım tarihinde belirtilen saat 17:00 itibari ile katılan post/numaralar çekilişe dahil edilmeyecektir. Sonuçlar açıklanma tarihinde belirtilen saatte bu konuda ilan edilecektir.
İYİ ŞANSLAR DİLERİM.
ÇEKİLİŞ SONUÇLANMIŞTIR ARKADAŞLAR!
Çekiliş detaylarını ve kazananları bu linkte görebilirsiniz:
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/1609165741
Kazanan Asil Talihli Arkadaşlar: 15- @heri19; - İletişime geçmesi bekleniyor. 48- @Nariyuka; - İletişime geçmesi bekleniyor. 67- @Cemm; - Script Dosyası İletildi.
Yedek Talihliler: 16- @bcnn; 75- @tolgajan; 133- @Hodari;
Kazanan arkadaşlar bana özelden kurulumun yapılmasını istediği sunucu (ftp ve cpanel) bilgilerini iletebilirler. Kurulum ve diğer ayarlar tarafımdan ücretsiz yapılarak teslim edilecektir. Yada kurulumu kendi yapmak isteyenlere script dosyası iletilecektir. Herhangi bir nedenle makul bir sürede tarafıma ulaşmayan ve gerekli bilgileri iletmeyen, hakkından vazgeçen (hak başkasına devredilemez) yada almak istemeyen asil kazananların yerine yedek talihli arkadaşlarımız hak kazanacaktır. Diğer kazanamayan arkadaşlarım da çekilişe özel aynı scripte Script + Kurulum 100 TL yerine yalnızca 50 TL vererek sahip olabilirler.
Kazananları kutluyor, katılımınız için Teşekkür Ediyorum. İYİ FORUMLAR