EnesTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında T15 modeli için kesin karar kılmıştım.
Fakat bu ürün hakkında çok iyi yorumların yanı sıra çok kötü yorumlarda var bilmiyorum baya kararsız kaldım.

Dokunmatik de v.b sorun yaşadınız mı hocam ve şarjı ilk gün gibi mi gidiyor?
Ses Performansında, eşleşme konusunda hiç bir sorunu yok. Acemi kullanıcıların yorumu bunlar. 1 Yıl oldu neredeyse halen kullanım süresi, ses performansı aynı.

İlk olarak, bu eşleşme sorununa değineyim. Kulaklığımı cihazla eşleştiriyorum, fakat diğer cihazda kullanmak istiyorum. Bağlantıyı eski cihazımızın bluetooth'dan kopartıyorum cihazı unutup diğerine bağlıyorum. Sorunsuzca kullanıyorum.
Sonra şarjım bitti diyelim, tekrar eski cihazıma dönücem, bluetooth'u direk telefondan kapatıyorum, eski cihazıma bağlanmaya çalıştığımda cihaz bağlanmıyor hata veriyor. Hemen gidip yorum atıp kötüleyeyimde bağlanmıyor diyelim mantığı oluşuyor. Hayır ilk önce diğer cihazı şarj edip cihazı açın. Bluetooth'dan bağlantısını kopartın, ondan sonra diğer cihaza eşleştiremeye çalışın. Yoksa kulaklık, bağlantısı kopmayan cihazı unutmuyor, eğer cihazın şarjı biterse alternatif olarak 7 kere üst üste basmalısın yoksa eski cihaz bilgileri kulaklıkda kalır, yeni cihazı algılamaz.

Yani kısaca eşleşme sorunu çoklu cihaz kullanmak isteyenlerin karşısına çıkıyor.

Birde sadece sağ kulaklığı kullanıyor adam, 1 saat sonra diğerinide takıp kullanmak istiyor fakat kulaklıklar burdada eşleşme sorunu yaşıyor olabilir. Buda şarj ile alakalı bir durum. Bunun çözümüde ikinci kulaklığı kutudan çıkarmadan önce kulağında ki kulaklığa basılı tutup cihazı kapatıp kutuya koyması gerekiyor. Kulaklık şarj istasyonunun kapağını kapatıp 5 10 sn bekliycek. Sonra iki kulaklığı çıkartıp takıcak sorunsuz eşleşir. Eğer eşleşmiyorsa kulaklıkları aynı anda 3 kere hızlıca basıp 1 kere uzun basıp kapatıcak Sonra aynı anda açıp kullanıcak.

Teknik olarak hepsi mantıklı, kullanma klavuzunu okumayan insanlar ürünleri kötülemekden sıkılmıyor.