Benim ANNEM çok mübarek bir kadındır, 70 senedir tek vakit namazını kaçırmaz, her gün kuranını okur, kimsenin ne kalbini kırar ne de karıncaya bile bir kötülüğü vardır. Bize de dinimizi ve iyi insan olmayı o öğretti, bugünlere de bizi o getirdi Allah razı olsun. Bana fazla fazla yetti onun verdiği eğitim. Bu arada kendisi ilkokul mezunudur. Hayatımın hiç bir döneminde hiç bir tarikatın ya da cemaatin kapısının önünden geçmedim geçmem de. Dini ulaşılmaz ve fantastik göstermek tarikatların en büyük ekmek kapısıdır. Yaradan dini çok ama çok kolay sunmuştur insana, kimseye de taşıyabileceğinden fazla yük yüklememiştir. Kabeyi mi bulamadın, döndüm kıbleye diye niyet et gerisi Allahta, Abdest almaya su mu bulamadın, toprağı sür yüzüne gerisi Allah'ta, sağlığın bozuldu oruç mu tutamadın öde kefaretini gerisi Allahta. Dinde zorluk yok ama her zorlukla birlikte birde kolaylık var.
İslam adına din adına Allah adına dünyayı kurtarmaya çalışanlara itibar etmeyin hocam bu dünyanın zerre kadar kıymeti yok, alemler kendisi için yaratılan Peygamber(sav) 63 yaşında bu dünyayı bırakıp gitti, istese 200 yaşına kadar yaşayıp herkesi müslüman yapıp dünyayı kurtarıp öyle ölmeyi talep ederdi Allahtan. Tebliğ görevini tamamladı veda haccında müminlerin şahadetini de aldı ve veda etti. Din adına kimse dünyayı kurtarmaya tarikatların kapısında kul olmaya kalkmasın.
Dinin direği namazdır, sizi cennete götürecek en birinci şey de namazdır, tarikatta geçirecek boş vaktiniz mi var, cahil kalın oradaki sohbeti öğrenmeyin oturun gizliden kaza ya da nafile namaz kılın, 1000 kat daha fazla yaklaşırsınız ALLAHA..