Ortada evet bir karışıklık var doğru ona katılıyorum. Ancak burada sorum otoriter sitesi olan herkes bunu yapacaktı. Pinteresti bile ülkede spam haline getiren forum otoriter sitesinde bunu yapmaması hiç inandırıcı gelmiyor. Bazı siteler filmleri dizileri kiralayıp yayınlıyor buna katılıyorum. Evde boş boş gezmeyi seven adam wordpress site açıp ayda binlerce rakamı götürmesinden xxx.com haber sitesi legal şekilde götürsün daha iyi. Kusura bakmayın ancak forumda artık dünyanın en iyi mühendislerini sorgular olduk

bu bana aşırı komik geliyor. Ben beceremiyorum rakibimi öldür diyoruz kısaca. Bu arada ticaretiniz dikkatimi çekti mesela google kandırıp hit programı ile hit çekiyorsunuz illegal o zaman bunada bakarsan
Herhangi bir sözde organik hit programıyla googleun kandırılması mümkün değil sadece Alexa değeri yükseltilebilir.
Referans amaçlı 1000 hit aldığım doğru ancak bunda iddia edilen yeni sistemin etkisinin olup olmadığını test ettim. Olmadığı açık.
Ayrıca belirttiğiniz Evde boş boş gezmeyi seven wordpress site açan kişilerin binlerce lira kazanması, Demirören ve benzeri medya sahibi holdinglerin kazanmasından bence daha iyidir.