asabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginiz için teşekkür ederim.
Söylediklerinize katılmakla birlikte sorunun sadece bu sektörle kalmayıp birçok alanda aynı olduğunu söyleyebilirm.
Ben işin yazılım tarafında olduğum için editörlük sistemi hakkında bilgim bulunmamakta.
İşi yapmak isteyen bir arkadaşım, aktif olarak piyasada bu işi yapmıyor. Benim düşüncemde aylık sabit bir ücret teklifinde bulunmak. Şuan için fazla bir bütçem olmadığı için 500 TL teklif etmeyi düşünüyorum.
Projeden benimde ilk etapta para kazanmak gibi bir hedefim yok. Sürekli programı izleyip içerikte üretebilecek durumda değilim. Her türlü bir kişi ile anlaşmam gerekiyor.

Her içeriğe banner ve post tasarımı yapılacaksa forumda minimum 20 tlden başlıyor diye biliyorum post/banner tasarımları. Üstüne 300 kelimelik bir makale yazılsa 100 kelime min 1,5₺ den 4,5 tl yapar. Videonun başına oturup geçireceği vakit ayrı, sosyal medya da paylaşım yaparken geçireceği vakit ayrı. Yani sonuç olarak 300 kelime makale, post tasarımı, banner tasarımı, video izlerken geçirilecek süre, sosyal medya hesabında/hesaplarında paylaşım yapma. Hafta da bir bölüm yayınlansa bir bölüme 4 makale girilse her makale için bir post atılsa ayda 16 makale yazımı 16 post tasarımı ve paylaşımı detaylı video izleme için aylık 500 lira düşük bir bedel bence ...