metinoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesele onların içerik yazması değil mesele Google’ın her aramada haber sitelerini ön plana çıkarması.

Bu haber sitesi işini bölgesel incelemeleri lazım. Çok okunan bir haber sitesi itibarlı olacak diye bir şey yok.

Açın bi New York Times’a bakın birde Milliyet’e içerik olarak haber kalitesi olarak ikisininde google gözünde haber sitesi olması akla mantığa uygun değil.

Site otoritesi olmadan içerik hiç bir şey ifade etmiyor. Sektörel listeleme diye bir durumda kalmadı. Aslında bu son güncellemeden sonra iş kontrolden çıktı diyebiliriz.

Gelelim kendi yaşadığıma sitemiz belli bir otoriyeye sahip, girdiğimiz içerik her zaman ilk 9 da çıkıyor. Rekabet çok yoksa direk ilk 4’e girebiliyor. Haber siteleri benim sitem için sorun değil ancak bende bir kullanıcıyım googlea yabancı dizi yazınca içinde dizi olan bir site çıksın isterim. xyz nedir yazdığımda onu tanımlayan bir arama isterim. Haber sitelerini açın bir bakın ilk 3 paragraf sadece senin sorunu evirip çevirip yazıyor. İçerik yok.
Ortada evet bir karışıklık var doğru ona katılıyorum. Ancak burada sorum otoriter sitesi olan herkes bunu yapacaktı. Pinteresti bile ülkede spam haline getiren forum otoriter sitesinde bunu yapmaması hiç inandırıcı gelmiyor. Bazı siteler filmleri dizileri kiralayıp yayınlıyor buna katılıyorum. Evde boş boş gezmeyi seven adam wordpress site açıp ayda binlerce rakamı götürmesinden xxx.com haber sitesi legal şekilde götürsün daha iyi. Kusura bakmayın ancak forumda artık dünyanın en iyi mühendislerini sorgular olduk bu bana aşırı komik geliyor. Ben beceremiyorum rakibimi öldür diyoruz kısaca. Bu arada ticaretiniz dikkatimi çekti mesela google kandırıp hit programı ile hit çekiyorsunuz illegal o zaman bunada bakarsan