Soru 1: Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır aktif parasını ödeyip reklam çıktığım hesap kapandı. Bu hesaba ayrıyeten 150 liralık faturalandırma yetkisi de alıyordum 1 aydır. Kapanma sebebi bu olabilir. Değerlendirme talep et kısmında onay maili gelmiyor 2-3 farklı mail denedim. Facebook'a her yerden yazdım ama hala bir cevap gelmedi. Bu hesap benim için önemli nasıl açtırabilirim?
Soru 2: Maliyetler yıl sonu olduğu için mi yüksek? Neredeyse 10-12 kat kadar maliyet artışı var. Bazı arkadaşlar ocak1'den sonra düzelir yazmıştı. Tam olarak bilgisi olan bir arkadaş var mı ? Maliyetler yıl başından sonra düzelir mi?
Şu sorularımı tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Soru 1 için ÜCRETLİ yardımda alabilirim.
İkinci sorunuzu cevaplayayım. Yıl sonu büyük firmalar (trendyol gibi) senelik planlandığı reklam bütçelerini bitirmek için oto b.ka reklam açıyorlar. Ve çok yüksek bütçeler ile reklamları giriyorlar.
Kapattıkları reklam alanları yüzünden bizim açtığımız reklamların maliyetleri çok yüksek oluyor.
1 Ocak itibari ile düzelir.