Bu konuda biraz katılıyorum. Lakin forumda gördüğünüz neredeyse bütün ödeme kuruluşlarının lisansı yoktur.
Örnek verirsem
@Paywant; "Firmamız BDDK tarafından lisanslı ödeme ve elektronik para kuruluşları ile iş ortaklığı yapmaktadır." diye belirtmiş.
Deneyimime geleyim;
@weepay; ile heralde 100 den fazla ödeme almışımdır. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım açıkçası tek negatif yanı 7 gün bloke olayı işlem başına uygulanması baya hesaplama anlamında sizi şaşırtıyor bu durum. Haftanın bir günü olsa daha iyi olur.
Mobil uygulamsını seviyorum güzel yapmışlar.
Ödemeleriniz Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. tarafından yapılıyor. Sanırım Paywant'da aynı altyapıyı kullanıyor adını geçirdik madem onu da belirtmiş olayım.
Lisans olayı da dediğim gibi forumda görebileceğiniz kuruluşların lisansları yok. Olan varsa da ben görmedim. Weepay konsun da lisanslı gibi göstermek kurumsal kimliğe zarar verir. Belki başka bir lisansları vardır bilemem ama direkt ödeme altyapısı olarak lisansı olmadığı biliniyor.
14gün bloke vermiş düşürülmez mi