chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firması değişikliği bir işe yaramayacaktır. Yazılımsal bir sorun bu.
Geçmişte w.rez eklenti ya da tema kullandiysaniz Google tarafından İndex alınmıştır bu şekilde.
Dilerseniz virüsleri yarın temizleyebilirim.
Kullandığınız tema ve eklentiden eminseniz ilerleyen süreçlerde sorun yaşamazsınız.

Virüs temizlendikten sonra Google a sitemap yollarsınız ya da doğrulama isteğinde bulunun düzelir.
ByRecep77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En mantıklısı bu olur spam linkler temizlenir sorgulardan kaldırmak zor değil biraz zamanını alır o kadar . Sistemi yeniden kurduktan sonra

XML ile çektiğin veri ile gelen admin ve alt yöneticileri kontrol et
Kurulan tema dosyalarını detaylı incele Header veya Footer içerisinde spam link veya Base64 , Shell ve MallWare olabilir
Kurulan eklentileri detaylı incele
Veri tabanında anormal olan bir tablo varmı

bunları detaylı kontrol et sonrasında siteyi kullanmaya başla ama arada kontrol etmeye ihmal etme siteni
Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Turhost'dan hosting aldım, tablette önceden indirilmiş ne varsa sildim sıfırdan kurulum yapacağım hiçbir veriyi aktarmadan. 3-5 konu vardı zaten onlarıda sildireceğim Google URL kaldırma yoluyla, her şeye sıfırdan başlayacağım. En azından yolun başında temiz bir kurulum ile devam etmek en mantıklısı olacaktır. Tema dosyalarını bile sildim themeforest üzerinden zip olarak indirip sunucuya yükleyip açacağım. Sanırım bu şekilde garantiye almış olurum.

Tekrardan teşekkür ederim hepinize.