Ahahha😄😄 aklıma hep shiftdelete ile webtekno takılıyor acayip merak ediyorum seocularını.
5 6 sene evvel sitemi bi hosting firmasına taşıdım. günlük hitim 10k falandı. neyse aradan bir iki hafta geçti tesadüfen admin paneldeyken profilimde mail adresimi değişik bişi gördüm. alla alla bu benim mailim değil nasıl oldu bu falan derken o maili googleda arattım facebookta bir çocuğu buldum 17 18 yaşlarında, çocuğun adını soyadını arattım kullandığım hosting çalışanı gözüküyo. sonra biraz daha maili araştırdım ******* sitesinde bir konu çıktı günlük 10k organik hit satışı diye. ben hemen maili düzeltip nsleri eski hostingime çektim orayı kapatmamıştım süresi vardı herşey yerli yerinde duruyodu eski yedeğine almış gibi oldum. sonra baktım *******nda o konuda kullanıcı ban yedi. galiba parayı aldı milletten ben eskiye çekince siteyi hiti veremedi kimseye banlandı. çocuğa faceden yazdım böyle böyle bişi var seni polise vercem abi valla ben değilim alakam yok falan biraz ağladı sızladı öyle kaldı gitti olay