Selamlar.

Bu dönemde hastane polikliniğine gidip kontrol olan muayene olan var mı aramızda ? Covid sebebi ile gitmek pek istemiyorum malum. Kendime ait aracım yok - ya otobüs yada taksi ile gideceğim.

Nabzım bu sıralar ilaç almama rağmen yüksek ve rahatsız edici olduğu için tekrar gitmek istiyorum. Genel itibari ile ritim bozukluğu yada ek atım gibi bir durumda var sanırım. Durduk yere yemekten sonra nazbım 90-105 arası çıkıyor. En son mayıs ayında bu şikayetle gittim - ilaç verdiler kullandım, kullanmaya devam ediyorum fakat bu sıralar bu sıkıntılar tekrar artmaya başladı. Her sene kontrole gelmemi söylediler, arada 7 ay geçti biraz arttı şikayetlerim. Oldukça rahatsızım bu konuda.

Böyle bir dönemde hastaneye gitmek doğru bir hareket mi bilmiyorum. EKG ve eko gibi kontroller olacak.

Dipçe; MHRS den randevu ile gideceğim fakat poliklinikler genel itibari ile ağzına kadar dolu olduğu için güvenemiyorum. Bu dönemde de dolu mudur bilmiyorum.