Aynen budur hocam.
Sen birine dersin ki hocam yeni düşen güzel bir domain var istersen 100 liraya söyleyebilirim.
Karşı taraf kabul ederse söylersin ve o zaman parayı ödemezse gider şikayet konusu bile açabilirsin ortada bir anlaşma ticaret var.
Ama karşıdaki gold üye paralıdır bu bir olta atayım da belki para gönderir diye öneri yapıp arkasından adam hakkında 100 liralık adam demek büyük terbiyesizlik.
Bahsi geçen üye hakaretten şikayet konusu bile açabilir.
Adam size para vereceğim diye taahuttr bulunmamış ki?
Açılan konuda herhangi bir ödül vereceğini belirmemiş konuya öneride bulunanda olmuş elindeki domaini satmak isteyende olmuş sende domaini kayıt edip teklifte bulunabilirdin
Teşekkür edebilirdi konu sahibi ayıp etmiş ama senin de 2-3 defa pm göndermen yanlış
Kusura bakmada söylediğim domaini söyledikten 10 dakika sonra alıyorsa 1.ci görüp mesaja cevap vermiyorsa sonra 2.ci cevaba da görüp cevap vermiyorsa 3. cüde kızmam normal yok ben cuzi miktar teklif edecektim cümlesi de tamamen yalan zaten kendisini ortaya koymuş arkadaş. Ben parasında değilim zaten arkadaşı nasıl biri olduğunu tanıdık bu da bir kazançtır forum açısından. Bu son mesajım daha atmayacağım destek yorumda bulunan kişilere teşekkürler.