Reklam Kampanyasına girin, ortadaki menüden Diğer'i seçerek ayar seçeneklerini çoğaltın. Reklam zaman planları diye bir menü görürsünüz. Ona tıklayarak haftalık gün ve saat olarak planlama yapabilirsiniz.
Bir de günlük bütçe ile işlem yapıyorsanız günlük bütçede vereceğiniz bütçe tutarını harcamaya çalışır fakat daha fazla performans göstereceğine inandığında %20-30 artışlar göstererek harcama yapabilir. Fakat 7 günlük süreçte verdiğiniz bütçeyi %10 dan fazla aşmaz genelde. sizin diğer günlerde harcamanız bütçenin üstündeyse, bugün o ortalamayı yakalamak için gösterim yapmamış olabilir. Bu da bir sebeptir. Fakat hesabı detaylı incelemeden yorum yapmak zor. Örneğin, bir kampanyamda harcamaları bir gün haddinden fazla yapıyor bir gün hiç yapmıyor, bir gün haddinden fazla yapıyor bir gün hiç yapmıyor. Fakat gerekli optimizasyonu yapınca. stabil hale getirebiliyorsunuz.
hocam cok teşekkür ederim şuan benim 4 reklamım aktif 1500 tl günlük bütceleri lakin şu 3 günde sürekli yükseltme çıktı bütce şuan 7500 e kadar yükseldi anlamadım gitti ya

önerilinizi dikkata alacagım teşekkür ederim
Bilginiz yoksa yardımcı olayım anydesk ile
teşekkür ederim hallettim sanırım bir aksilik olursa bilgi vereyim cok sagolun