Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır sol omuz kürek kemiğinden başlayıp el bileklerime kadar ağrılar kesintisiz şiddetli olarak devam ediyor. İlk başta kulunç falan sandım bir sürü şey denedim fayda etmedi daha sonra kireçlenmeden şüphe ettim gidip röntgen çektirdim bir şey yok dedi doktor. Pandemi nedeniyle çoğu doktor hasta ile ilgilenmediği için ağrılarla baş başa kaldım. En son dayanamadım bir arkadaş vasıtası ile özel bir doktora bugün gittim. Bundan öncede sağ omuzum 2 kez çıktı ve son 2. çıkışında omuz tendonlarını komple yırtmıştı o zamanda çok doktor gezdim çare bulamayıp en son bitkisel tedavi ile müşterim ağrılarımı dindirdi. Bugün gittiğim doktor daha önce Fenerbahçe de doktorluk falan yapmış, derdimi anlatır anlatmaz boyun fıtığı var sende %90 dedi hemen mr istedi omuz ve boyundan mr çekildi yarın tekrar görüşmeye gideceğim. Bugün çok fazla konuşamadık ortada mr falan olmayınca. Merakım bu boyun fıtığı olanlar neler yapıyor? inanılmaz bir ağrısı var dayanmak gerçekten çok güç. Tavsiye ve görüşlerinizi almak istiyorum, teşekkür ederim.