Merhaba,
Şimdi benim anlamadığım biz biri ile çalışırken daha önceden burada çalışmıyorum diye mail atmış mi veya atmamış diye kontrol etmek gibi bir zorunluluk olduğunu bilmiyordum yani eğer böyle bir olay varsa lütfen bana kuralın icerildigi kısmı yollayınız ek olarak ticaret yani +trade atmak müşteriye kalmış doğrudur fakat biz alışveriş yapan müşterilerimizden rica ettik iyilik karşılığında iyilik yapmak istedik bununda suç olduğunu düşünmüyorum ama diyelim ki suç belirtilir bize bizde iptal ederiz.
Ek olarak kayıt olduğunuz Gamedc ailesinin sitesinde sizin kapatmak ile ilgili bir talebinizi göremedim ve ayrıca hesabınızı kapatmak istiyorsanız bunu bizden talep etmeden de yapabilirsiniz şimdi benim anlamadığım hesabınızı kapatmadık diye suçlu olduğumuzu düşünüp kendinizi de haklı çıkarmak için neden farklı konulara yöneliyorsunuz?
Size de merhaba, kendimi haklı çıkarmak için farklı konulara yönelmiyorum ve kapatmak ile ilgili talebimi nasıl göremedin? ilk önce destek talebi oluşturucaktım fakat nereye tıklasam kimlik bilgimi girmediğim için bilgileri girmem gereken sayfaya aktardığından destek sisteminizi fark etmedim bende destek mailinize mail attım, yaklaşık 4 gün bekledim ne bir yanıt gelmişti ne de hesabım kapanmıştı sizden gelen tek mail, +itrade vermemiz karşılığında 1 ay hizmet süresi uzatacağınızdı. Ben de ardından R10 üzerinden size Özel Mesaj attım durumu ve mesaj atıldıktan 1 gün sonra sadece mesajı görüp bıraktınız cevap dahi vermediniz, en sonunda bende hesabım kapanmışmı diye kontrol ederken destek sistemini gördüm ve ticket attım ona da 1 gün sonra yanıt geldi. Yani size hiç bir yerden ulaşamadım 6 gündür ve yaptığınız o kampanya da tamamen R10 üzerinde ticaret puanınızı yüksek göstermek.