PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Israrla adam ücretli istememiş öneri talep etmiş demenin bir anlamı yok, karşıdaki kişi koşullu öneride bulunmuş madem koşulu kabul etmiyor o zaman teklifi gözardı edip geçerdi bu kadar net. Onun konuyu nasıl açtığının vs önemi yok koşullu teklif yapıldı ise.

Ayrıca hepimiz konu sahibinin yazdıkları üzerinden yorum yapıyoruz, karşı taraf detaylı açıklama yapacağını yazmış bakalım işin aslı nedir?
linuxfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi güzel söylüyorsunuz da domain size ait değil ki! Mülkünüzde olmayan bir meta için para talep edemezsiniz. Kişinin size ödeme yapma zorunluluğu yok. Hem etik hem de ticari açıdan yok. Kaldı ki yaklaşımınız da çok yanlış.

"Domaini bir süredir kaydetmeyi düşünüyordum ama etmedim, işinizde hayırlısı olsun ama kaydettikten sonra bir miktar ödeme yapar mısınız" deseydiniz büyük olasılıkla o kişi size ödeme yapardı.
Atığım mesaj bu. Ben zaten sonra para falan istemiyorum. Arkadaş belli ki karakteri böyle belki konudan sonra pişman olur mu onuda sanmam. Para yollarsa da 100 -200 farketmez ahbap derneğine yollasın ben hakkımı helal edeyim.