digiajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayacaktı o zaman domaini bu kadar. Ben eğer alırsan 100 -200 bi şeyler yollarsın diye domaini söyledim. Önce al kaydet bak para istemiyorum hayrına demedim sonra da aa kaydetmişsin para ver gibi bi şeyde demedim bazı arkadaşlar edebiyat yapmasın.
Ne demek almayacaktı? Domainin tapusu sizin üzerinize mi? O domaini siz mi icat ettiniz? O almasa başkası alacak. Domainin değerli olduğuna inanıyorduysan kendiniz alır satardınız. Ufak bir önerinin para ettiğini nereden çıkardınız? Nasıl logo yapmalıyım desem, sen kare yap desen ben artık o logoyu kare yapmak için sana para ödemek zorunda mıyım?

İyi niyet nedir biliyor musunuz? Bir adam yardım istediğinde ücretsiz, karşılık beklemeden, Allah Rızası, kul duası için elinden fikrinden gelen yardımı yapmaktır. Yardım isteyene, fikri isteyene emrivaki fikir satmak iyi niyet falan değildir. Bu foruma sadece para kazanmak için gelen adamlar çıkıp kendilerini iyi niyetli sayıyorlar.

Yardım isteyene zorla yardım satılmaz. Yardım isteyen adama yardım edip sonra bana neden para vermiyorsun diye hesap sorulmaz. İyi niyetli adam yardım ettikten sonra yardımını başa kakacak konu açmaz. Doğrudan söylemeyeyim dedim ama söyleyeyim. Bu konuda tek kötü niyetli sizsiniz. Ve bu konuyu gören bir çok insan sizinle ticaret yapmaktan ileride vazgeçecektir. Allah korusun ücretsiz bir işte gelip karşı tarafı şikayet edecek konu açıyorsunuz. Bir de ücretli iş yaptıranlara neler yapabilirsiniz.