Uzlaşma için bir avukat bulup arabulucu olarak Erdil Yaşaroğlu'nun çalıştığı avukatlık bürosu ile görüş sağlandı. 2 site var tarafıma ait ve toplam 6 adet karikatür için 32 bin lira ücret istediler. Bir tanesi eğitim sitesi ve 2 karikatür barındırıyor diye 18 bin lira ücret istediler. İşler cidden kötüleşiyor. Mahkeme sonrası rayiç bedellerinin 3 katı kadar ücret talep edebiliyorlar ve rayiç bedeller de az buz para çıkmıyor. Her türlü alacaklarını bildikleri için pazarlığı sıkı tutup anlaşmak en mantıklısı diye düşünüyorum.

Ben 1 aydır psikolojik olarak çok yıprandım. Aile düzenim de bozuldu. Memurum ve sicilime işlensin istemediğimden bir an önce anlaşıp kredi çekip ücretlerini ödeyeceğim.

2002 yılından beri iyi kötü bu sektörün içinde yer alıyorum. Son 6-7 yıldır hiç bir ticari girişimim olmamıştır. Ancak öngörülemeyen bu tip olaylar yüzünden web işlerimi sonlandırma kararı aldım.

Acı bir deneyim oldu benim için. Çok da gücüme gitti. Eğer işlediğim bu suçun bedeli istedikleri paralar ise, HAK nezdinde hak ediyorlarsa helal olsun. Ancak hak etmedikleri, içinde oyun olan bu olaylarda amaç yargıyı kullanıp bizlerin üzerlerine gelip fahiş fiyatlar istiyorlarsa verdiğimiz paralar Allah katında HAK değil ise haram zıkkım olsun.