mehmetsc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin söylediğinizi yalanlamadım zaten. Direkt faize karşı olduğunuzu anladım da ona açıklama getirmek istedim. Yoksa bu sôylediklerinizde haklısınız ve uzun vadede en iyi ikinci yatırım aracı altındır. Tabi bu sene çok fazla yükseldi belki ilk sıraya da geçmiş olabilir. Yoksa geçen senelerde bu sene olduğu gibi çok hızlı yükselmiyordu. İkinci kazandıran altın demişken, birinci sırada ise arsa yatırımı kazandırır diyorlar. Hatta bir istatistik vardı, geçen sene en fazla kazanç arsada, sonra altından, sonra dôviz ve en son da faizden kazanıldı diye. Tabi geçen sene faiz oranları %10a kadar düşmüştü. 2018de ise millet evini satıp faize atıyordu %24 olduğu için. Adam 300bin liralık evi satıp faize atıyordu, aylık faiz geliri 6bin tl. 1500 liraya kiraya çıkıp geri kalanı biriktiriyordu düşünün artık
Tabi herkesin tercihi, görüş açısı farklı. 0km araç alıp kenarda bekletenler de çok oldu. Adamın kapalı garajı var, dokunmadan bekletip satıyor kar elde ediyor v.s. Çok sayıda farklı yatırım tipi var