karamazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spam mesaj biliyorum ama benim mail adresimden bana nasıl mail atabiliyor bilen var mı?

Selam! Geçenlerde sana kendi hesabından eposta attığımı fark ettin mi? Yani evet, cihazına komple erişimim var. Son birkaç aydır seni izliyorum. Bunun nasıl mümkün olduğunu merak mı ediyorsun? Ziyaret ettiğin bir ***** sitesinde kötü amaçlı yazılım bulaştı. Bu işin nasıl çalıştığından haberin olmayabilir, o yüzden anlatayım. Bir Trojan virüsünün yardımıyla bilgisayarına ve diğer tüm cihazlarına komple erişimim var. Bu sayede ne zaman istesem ekranını görebilir, sen hiç fark etmeden kameranı ve mikrofonunu da açıp seni görebilirim. Ayrıca kişiler listene ve sohbet ettiğin herkese de erişimim var. Belki de kendine “Ama benim bilgisayarımda antivirüs var, bu nasıl olabilir? Neden hiç haberim olmadı?” diye soruyorsundur. Bu sorunun cevabı çok basit: yazdığım kötü amaçlı yazılımlar sürücülerini kullanarak dört saatte bir imzalarını güncelliyor, böylece tespit edilemiyor ve antivirüsünün haberi olmuyor. Bir video hazırladım. Ekranın sol tarafında sen ... çekerken, sağ tarafında da mastürbasyon yaparken izlediğin video var. Peki başını ne kadar belaya sokabileceğimi mi merak ediyorsun? Tek tıkla bu videoyu tüm sosyal ağlarında paylaşıp e-posta üzerinden tanıdıklarına gönderebilirim. Ayrıca e-postalarında ve mesaj uygulamalarında yazdıklarını da paylaşabilirim. Bunu engellemek için yapabileceğin tek bir şey var… Bitcoin adresime 1550 dolar değerinde bitcoin gönder. (Bunu nasıl yapacağını bilmiyorsan tarayıcını açıp “Bitcoin nasıl satın alınır” diye aratman yeterli). Bitcoin addresim (BTC Cüzdanım): 1C3X84Tygrmy46xoCCx8SiwxKkVyL6zPMr Ödemeni aldıktan sonra videoyu derhal sileceğim ve bir daha çıt çıkmayacak. Bana Bitcoin göndermek için 2 günün (48 saatin) var. Sen bu e-postayı açınca bana bildirim gelecek ve geri sayım başlayacak. Beni polise şikayet etmeye çalışman bir işine yaramaz çünkü bu e-postanın izi sürülemez, tıpkı bitcoin bilgilerim gibi. Bu işte uzun zamandır çalışıyorum, öyle ufak tefek hatalar yapmam. Olur da bu mesajı birileriyle paylaştığını öğrenirsem de daha önce dediğim gibi videoyu paylaşıveririm.
VS
Ben olsam paylaş diye yanıtlardım(btc hesabına en küçük tutarı gönderip )