İnternet üzerinden sarımsak satışı yapıyorum ama şuan şirket durumu söz konusu değil .

Sarımsağı kendimiz yetiştiriyoruz burada sarımsak pazarında çoğunu toptan birazını da internetten satıyoruz .

Toptan satarken vergi verilmezken tek tek satılınca neden vergi verilmesi gerekiyor ?

https://mukellef.co/ şirket açmak istiyorum Bireysel Aylık 225 TL ama bununla beraber bir kaç sorum var .
Kurumsal olması gerekiyor mu ? - mukellef.co dan bireysel açtıktan sonra Sanal Ofis Muhasebeci veya Marka Tescil şart mı ?

Bizim satışlarımız 3-4 ay yoğun oluyor sonrasında duruyor , komik gelebilir ama 4 ay aç kapat olabilir mi
Günde 2-3 kargo verirken bu aylarda haftada 2haftada 1-2 ye düşüyor

Vergi ne kadar olur ?

Kargoyu önceden sürat ile kredili kargo yapmıştık 2 Kez 1000 TL ' lik Paket 18-30 TL arasına gidiyor genelde
Süratin önceden fiyatı düşüktü 9-10 TL ydi fiyatı arttırınca kredi bitince PTT ye geçtik fiyat aynı sözleşme yok sadece uzun sürede gidiyor.
Eğer şirket olursak kargo ile nasıl bir fiyata anlaşabiliriz ?

E-Ticaret ile ilgilenen biri yardımcı olabilir mi ?

Şirket kurduktan sonra SMM PANEL ( internetten hizmet satışı ) kurmayı düşünüyorum hem de sarımsak satışını aynı şirket ile yapabilir miyim ?

Öğrenciyim 20 Yaşındayım Bir yorumda bağkur gördüm , sigorta çalışan vs zorunlu mu ?