Bundan yaklaşık 3 sene önce farklı bir şehir için başvuru için görüştüğümde sektörel isimler tescil edilemez denmişti. Bilmiyorum sonrasında bir değişiklik mi yapıldı? Bir marka tescil işlerine bakan firmadan ya da avukattan bilgi almakta yarar var.
Malum Türkiye bir sabah kalkıyoruz birşeyler değişiyor herşey bir imzaya bakıyor. Dün tescil edilemez denilene bugün tescil edilebilir onayı vermiş olabilirler. Eğer böyle bir durum varsa çok sıkıntılı olur. "Ankara web tasarım" tescil edilmişse kullanımı kısıtlayabilir marka sahibi... Umarım böyle bir şeye izin vermiyordur TPE
başka bir il için aslında sormuştum örnek olarak ankara web tasarım dedim ama bir önemi yok hangi il olduğu çünki şuanda nerden bakarsanız 10 milyon dan fazla web tasarım sitesi var ve her ile hemen hemen link açıyorlar. makale veya hizmet yazıyorlar. adana web tasarım, mardin web tasarım, kütahya web tasarım fark etmiyor böyle sektörel bir isim eğer tescillenebiliyorsa hemen her ili alalım piyasada sadece o firma kalsın. isim tescil ve türk ticarette çok fazla marka tescil detayları vardı ikisine de yazdım avukatlarla görüştüm çoğunun bilgisi yok