Merhabalar Hocam
Bence arkadaşın yaptığında ters birşey yok size burda herkesin içinde bunu yapsa anlarım ama özel mesajda güzelce eksik gördüğü yerleri açıklamış
Bir işi 100 yılda yapsanız bazen insan olmaktan kaynaklanan hatalar eksikler vs olur arkadaşta gördüğü eksikleri buraya yazmış.
Burda bir ego vs yok gayet anlatmış gördüğü şeyleri bence burda savunmaya geçmek yerine olur hocam hatalarımız ama ben bu şekilde düşünüp bu şekilde yazdım diyip belki sizde ona kendi mantığınızı tarzınızı anlatıp ikinizde birbirinize bir şey öğretmiş olursunuz.
İnsanlar artık birbiriyle birşey öğreniym değil nasıl kavga ederim diye yazışıyor. Ülkede herkes stressli garip bir durumda iyi ki sürekli bu ülkede yaşamıyorum kafayı yer insan.
iyi forumlar
Eğer karşımdaki kişi yazdığım mesajı okumadan sadece beni ezmeye çalışıyorsa neden ona kendimi ezdireyim? Orada tırnak içerisinde açıklama yazısı diye yazmama rağmen Seo'dan bahsetmesi her şeyi anlatıyor zaten. Yanı sıra 6 yıl yazarlık yaptım demesine rağmen profilinde 1 tane makale satışı için ticareti yok aksine makale aldığına dair bir kaç ticareti var