brnkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Merhaba, Hangi ilde yaşadığınızı bilmiyorum, ancak büyük bir şehirde yaşıyorsanız ilk başta yetkili bir kurumdan Eğitim alabilirsiniz. Motto akademi eğitim sonrası ehliyet de veriyor diye biliyorum. Bu tür bir kurumdan alacağınız eğitim bir çok sürücü kursundan daha verimli ve kapsamlı olacaktır. Sonrasında ise boyunuzu yazmamışsınız. Cross kısa boylulara (1/75 boyundayım) genelde arazi dışında dert olur. Özellikle durmanız gerektiğinde bir çok cross yüksek kalır ve anca tek ayağınızın ucuyla yere basabilirsiniz. Yani kimi zaman hakimiyeti zor olur. Onun dışında, arazide çok keyiflidir. Dağ-taş gitmek sürüş becerilerinizi inanılmaz şekilde geliştirecektir. Umarım size biraz da olsa yararlı olabilmişimdir.
teşekkürler Ankara da yaşıyorum ve boyum 187 civarında bir şeydi hatırlamıyorum tam ya dediğim gibi ben alacaksam cross almak istiyorum diğer motorlar ilgimi çekmiyor tabi denemeden görmeden bilemem ama crosslara karşı daha yakınım alırsam cross alırım onla devam ederim gibi geliyor bana eğer ilerde fikrim değişmez ise