Kirksekiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KUBA ucuz ve tatlıdır ama bi arıza çıkarırsa ardı,arkası kesilmez. Cross ile başlaman güzel olduğu kadar acı da verir. Koltuğa oturuş, sürüşte yaşanan zorluk bunlar seni motordan soğutabilir Bana kalsa 125-150'lik CBR-CR1-YBR-CB- gibi gibi motorlarla başlaman. Daha önce motor deneyimin yoksa vitesli motor kullanırken ilk etapta çok sıkılırsın çünkü sana eziyet gelir. Keşke, skuter alsaymışım hissi yaratır. Ama alıştıktan sonra virajlarda gazlamaya başlayınca iyi ki öğrenmişim dedirtir. Uzun yol yaparım gibi düşüncelerin varsa cross önermem, şehir içi çok geziceksen de önermem tabii yine sana kalmış zorla başlarsan herşeyi daha iyi kontrol edersin ama bunlar deneyimlerim
haklısınız ama vitesli motora bir gün geçilecek sonuçta scooterların bisikletten farkının olmadığını düşünüyorum sadece gaz ve fren var bide benim motorlara karşı fobim var aslında ben motorla fazla hız yapamam korkarım ondan dolayı crosslar daha çok ilgimi çekiyor doğayı seven adamım ben ve crosslar her yere rahatça çıkabiliyor neredeyse bu beni çok tatmin ediyor