Selamlar.. Hoş geldiniz. Sevgili r10 ailesi sizden ufak bir akıl almaya ihtiyacım var. Umarım iyisinizdir ben değişik duygular içerisindeyim

Arkadaşlar söze şöyle başlayım. Öncelikle normal insanlara göre sorumluluklarım daha fazla ve bir şeyler yapmak zorundayım. Hali ile bende
sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Lakin her insan gibi çıkmaza düşüyorum. Bir yandan üniversite okuyup bir yandan da kendi işlerim
ile ilgileniyorum. Youtube üzerine çalışmalar yapıyorum, grafik tasarım bölümü okuyorum. Grafik tasarım üzerine çalışmayı çok seviyorum.
Çıkmaza düştüğüm nokta ise galiba vaktimi doğru kullanamamak. 2 güne bir youtube içerik çıkartmak zorundayım. 5 Makale yazmak
zorundayım para kazanmak için ve 17 - 18 günlük bir üniversite final haftası sorunum var. Bazı şeylere yetişemiyorum, bazı şeylerde çok
zorlanıyorum. Sizden tek ricam vaktimi nasıl daha verimli kullanabilirim? , kendimi nasıl daha da geliştirip güzel yerlere gelirim?
Bu sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Hepinize okuduğunuz için teşekkür ederim

Umarım siz iyisinizdir..