Eski bir yazar ve aynı zamanda iş veren olarak şunu söyleyebilirim;
R10'da ciddi anlamda doğru makale yazan yok. Herkes işin ticaret kısmına takılıyor. İşi vereyim de kurtulayım gerisi umrumda değil, şeklinde bakılıyor.
Açıkcası bazılarına 2TL çok bile! 100 kelimesi 12TL'den makale satışı yaptığım zamanlarda oldu. Kendinize saygıdan önce işe karşı olan saygıyı gösterdiğinizde zaten para her türlü kazanılıyor.
Akıcılık ve yazım-imladan bir haber olan yüzlerce kişi ben yazarım diye ortalıkta dolaşıyor. Para 2. kısımda kalsa öncelikle siz işinize yoğunlaşsanız zaten hizmetinizi 100 kelimesi 20₺'den bile satabilirsiniz. İş ahlakı çok önemli
Berbat makale yazarları olduğu konusuna katılıyorum ama kusura bakmayın bu yorum çok saçma. Makale siparişlerine bir bakın, çoğunluk "Ücret: taban fiyat" yazıyor. Hatta taban fiyat üstü teklif edenler mesaj atmasın diyor. Ayrıca doktora tezi yazsam 100 kelimesine 20 TL verileceğini sanmıyorum çokta uçmaya gerek yok.
Ayrıca makale yazarı arkadaşlar, özellikle de taban fiyattan yazıp memnun değilim diyenler. Bu piyasanın sorumlusu sizsiniz hiç kusura bakmayın. Siz taban fiyattan yazmayı bıraksanız ölücüler elbet yüksek fiyat vermek zorunda kalacaklar. Her işi ben alayım, köle gibi çalışayım mantığıyla makale yazıyorsunuz ve piyasayı düşürüyorsunuz.