Öncelikle ihtiyacı olan, benim gibi merak edenler için konuyu açıyorum. Satma sebebim işimin kalmaması, macOS merak ediyordum, merakımı gidermiş oldum
Benden önceki sahibinin yazdıklarını bir bir alıntılıyorum;
" Bataryası şiştiği için çıkarılmıştır, pil yoktur. Hoparlöründe ilk açılışta cızırtı vardır, Usblerinden 1 tanesi çalışmamakta ve ekranın sağ tarafında rahatsız etmeyecek şekilde birleşim yerinde açık gibi duruyor. Işık süzmesi vs yok. "
Yani, bataryası ben aldığımda da yoktu, çok ta dert etmedim masa üstünde sabit kullandığım için. Hoparlöründeki cızırtı sağ hoparlörünün patlak olmasından kaynaklanıyor, film izlerken vs sıkıntı yaşamadım ama bass girince işin içine biraz cızırtı oluyor. Usb lerinden biri evet çalışmıyor ve ekranın sağ tarafında açıklık gibi bir şey var ama açıklık değil, beni hiç rahatsız etmedi, arkadaşlarım aldığımda fark etmedi bile. Bilgisayarı ilk aldığımda önceliğim sürüm yükseltmekti ve şuan El Capitan yerine içinde Catalina yüklüdür, işlevleri denediğim kadarıyla tamamen aktif görünüyor. Tabi daha önce macbook aşinalığım olmadığından bana da öyle gelmiş olabilir. Kasanın kullandığınız kısmı çok temiz ama arka logolu kısımda resimlerde gösterdiğim gibi az da olsa yıpranma ve bi buruk mevcut. İstediğim fiyat
1.800 bandında Bu Hafta İçi Alan için 1400 TL.
İstanbul içi elden teslim edebilirim, ortak bir yerde buluşabiliriz. Cihaz 4. Levent tarafındadır.
Ürünün Temel Özellikleri :- 4 GB RAM
- 128 GB SSD
- 500 GB HDD
- CORE 2 DUO (2,66 Ghz)
- NVIDIA 9400M 256 MB
Ürünün fotografını aşağı bırakıyorum ;(Seri numaralarını sildiğimi belirtmemişim, fotoğraflarda seri numaralarını sildim )