Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha öncede yazdım. herkes adsense'ye odaklanmış durumda. yanlış yapıyorsunuz. r10 da hala yazdığı makaleye, çizdiği logoya, yaptığı seo işine fatura kesmeyenler var. başlar daha çok ağrıyacak, çoook...
vergi dairesi fark etmesine gerek yok, birine fatura kesmezsiniz adam gider şikayet eder. yada kesmediğini biliyordur size bi husümeti vardır gider şikayet eder. çok basit konulardan çok başlar ağrıyacak, ağrıyorda.
Altına imzamı atarım. Birini kızdırırsınız şikayet eder, iş yaptığınız sektörde rakibinizin kafası atar şikayet eder. Ülkede ekonomik kriz yüzünden pastadan düşen dilim her geçen gün azalıyor, rekabet artıyor. R10' da bile şahit oluyoruz rakiplerin birbirlerine nasıl meydan okur halde saldırdıklarına. R10'da ticaret yapanların çoğu hala gittiğimiz noktayı uyanamadı.
Önceki konulardada dedim. 300-500 tl lere doğru inmezler sanıyorsunuz ama maliye inecek. Tabi sıra maliyeye gelene kadar birisi arkanızdan tekme atıp maliyenin önüne hızla düşürmezse biraz daha vaktiniz var.

EnesVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam peki aylık en fazla 500 600 tl kazananlar olarak ne yapalım ? Şirket açsan gideri karşılamayacak , sanırım devletin bu kkonuda düzenleme yapması şart
Bu vergi durumu adaletli mi ? Kesinlikle değil.

Fakat bu adaletsiz sistemdede olsa işi kuralına görene oynamak zorundasınız. Ya işinizi büyüterek vergi ödeyecek seviyeye çıkaracaksınız ya da ben ceza durumunda maliyeye git gel uğraşamam ama gelirimi de artıramam diyorsanız kepenk indireceksiniz.