UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar mesleğinizi ve emeğinizi bu kadar düşürmeyin. Bu konuları yıllarca R10 üzerinde tartıştık. Ben 20+ yıllık programcıyım ve işin ehlini vermeye, öncelikle kendim yaptığımı beğenmeye çalışan biriyim. Özetle arkamdan küfredilmesini ve şu nasıldı diye soru sorulmasını istemeden iş yapmayı severim. Özellikle masaüstü uygulama işi dibe vurmuşken 1K - 2K gibi fiyatlarla iş yapmaya çalışmayın derim. Nacizane fikrim budur.

Yıllar sonra bunları çok daha net anlarsınız tabii ki. Bunları yapabilmek için yıllarca PC başında bedenlerinizi ve aklınızı zorlayıp hatta çürütüyorsunuz bu kadar ucuz hayat olmamalı diye düşünüyorum. 1K dan yapana kadar free yapıp dağıtın reklamınız olsun bence daha çok getirisi olur size (Zamanında bende çok free uygulama dağıtmıştım!)
Hocam zaten 1-2 fiyata yapılan iş iş olmaz karşıdakinin cebindeki parasını almaya yönelik hamle olur olsa olsa o işin ne sürekliliği olur ne kalitesi. Ortalama bir yazılımcının maaşı olmuş 7-8 bin tl 2 bin tlye adam akıllı iş yapıyorum diyen kendini kandırıyordur zaten