Bizimhesap kullanabilirsiniz ben ve müşterilerim kullanıyoruz memnunuz. Ayrıca düşünürseniz 1 aylık ücretsiz kod verebilirim hem size hem bize 1 ay ücretsiz üyelik sunuyor
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ancak hem sabit ücret olup hem de kontör satın almak çok maliyetli gözüküyor. Bunun yerine örneğin n11faturam gibi sadece kontör ücreti alan firmalar daha mantıklı geliyor bize.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sitelerinde fiyat bilgisi bulamadım sizin bilginiz var mıdır hocam ?
Biz
PARAŞÜT kullanıyoruz. Kötü ama içlerinde en iyisi o gibi geldi. Api sistemi mevcut.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Paraşüt daha önce kullandık ancak memnun kalmadık ön muhasebe tarafında o yüzden son seçeneğimiz arasında.
qnb edonusum. 2021e kadar ucretsiz fatura kesip alabilirsiniz.
earsiv, efatyra, edefter vs ucretsiz 2021 sonuna kadar.
Hocam e-dönüşüm için dijital köprü çağrı merkezi ile görüştüm ancak bana şu şekilde bilgi verildi.
1. Gene bir entegratör aracılığı ile fatura kesebileceğimiz yani entegratör yazılım satın almamız gerektiği.
2. 1000 kontör ücretsiz verildiği ve gerisinin ücretli olduğu tarzında bir bilgi aldım.
Ancak personelin çok sağlıklı bilgi veridiğini düşünmüyorum. Bunlar doğrumudur ?