yatirimkurusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Uzun süre boyunca Adsense hesabı için başvurdum. Sürekli bir şeyleri değiştirdim. Sürekli olarak "politika ihlali" uyarısı aldım. Ne yaptıysam da düzelmedi. Ancak maalesef başvurularım olumsuz yanıt alınca ben de bıktım ve bıraktım. Sanırım işin sırrı mükemmel bir zamanlamada ya da çok başvuruda değil.

Her neyse. Bu süreçlerin tamamından bıkınca önce reklamstore firmasına koştum ki 30 bin yaklaşık gösterimden sanırım 16 TL aldım. Daha doğrusu alamadım yatıyor orda.
Dur bir değiştireyim şunu dedim. Bu seferde Admatic firmasına girdim. 3 gündür admaticteyim. Bu üç günlük süre içerisinde 587 gösterim saydı admatic. (aynı sürede google analytics886 oturum saymış) Bu 587 gösterim için 73 kuruş verdi allah razı olsun .

Çok düz bir hesapla 730 TL kazanabilmem için 587 bin kişinin siteyi ziyaret etmesi ve reklam görmesi gerekiyor.
Tamam mükemmel ve ilgi çekici bir sitem yok ama gene de fena değiliz. Yazılar el emeği göz nuru ve açıkçası bilgi birikimim de fazla olduğundan çok farklı bakış açısı kazandıran yazılar. Google organic te de günlük en az 110-120 kişi geliyor. Ancak bu şekilde para kazanmam mümkün değil gibi görünüyor.

Yine de bir ümit yazıları güncelleyip seo ayarları yapmaya çalışıyorum. İç linklemeyi filan arttırınca sanki google biraz öne attı. Ancak halen (ki sanırım 7 ay oldu) google ads e başvurmadım. Bunun için domain yaşımın 1 seneyi devirmesini bekleyeceğim. Umarım sizler başvurunuza olumlu sonuç alırsınız ancak çok güç görünüyor.

Tek bir şey merak ediyorum. Burada adsense onayı garantili filan yazan arkadaşlarımız var. Onlar gerçekten garantili onay alabiliyorlar mı? Bilgisi olan var mı?
Kimse kesin bir sey digemez ama isinde iyi olanlar alabiliyor alamzassa iade ediyorlar bir deneyin isterseniz. Ben eski hesabimda 4 kere gondermistim. Ynei adsense hesabi actim orda 2. Gonderiste kabul etti. Bunu yapacaksaniz fikkat edip yapın bazi noktalrı var