kaydı dosya.tc ve falan yüklermisiniz burdan inmiyor
ses kaydı delil olarak tarafınızdan iletildiğinde kabul edilmiyor diye biliyorum fakat siz yine de şansınızı deneyip, bu tür üç kağıtçılara fırsat vermeyin.
Ses kaydını bir yere yükler misiniz hocam? Merak ettim açıkcası.
Geçmiş olsun fakat polisle iş birliği yapın derim.
para kazanmak yada para bulmak bu kadar kolay olsaydı bu dolandırıcılar iş yapamazdı.
Karşı tarafın izni olmadan bilgisi dışında seskaydı almak yasal değil. Lakin bu durumu kanıtlamakta zor değil. Karakola gidip durumu izah edin ve orada polis nezaretinde tekrar arayıp tam anlamadığını bir daha izah etmesini isteyin polis te konuşmalara şahit olsun. Savcılıktanda gerekli işlemler başlatılarak suç üstüde yapılabilir. Tabiki bunların olması için başta polisin ve savcılığın bu dediklerinizle harekete geçmesi önemli.
Ses kaydı almak suç. Karşı tarafa bunu telefonda demediğin sürece suçu var. Bak ben konuşmamızı kaydediyorum deyip karşı taraftan onay almanız gerek. Aksi taktide başınız ağrıyabilir dava falan açarsanız. Yapmanız gereken unutup gitmek bunlar bitmez maalesef.
Ses kaydı delil değil ancak aramayı şikayet edebilirsiniz arama belli zaten.
Direk savcılığa başvurun polisler ifade alıyorlar nezaman dosyam savcılığa gidersen daha hızlı olur
Ses kaydı bu bunu gidip karakoldaki memurlara dinletsem birşeyler yapılabilirmi
https://vocaroo.com/12n4Zh44aRCt