Site adresi: Verilere baktıktan sonra tamam diyen arkadaş ile paylaşacağım
İstenilen Fiyat: xx.xxx TEKLİF VERİNİZ
Site Kategorisi: Bedava kampanyalar blogu (Adsense hesabı dahil değil)
Sitenin aylık getirisi: +300 ile 600 TL ( Sadece adsense )
Sitenin açılış tarihi:2019
Günlük hit sayısı: 400-1000
Ziyaretçi kaynağı: %100 google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: .Tüm içeriği ile birlikte.
Sitede 205 adet özgün makale bulunmakta
Makaleler 500 ile 1000 kelime civarındadır.
Site hemen hemen çoğu makalesinde ilk sayfada.
Seo çalışması sürekli yapılmaktadır en son geçen hafta 500 tl lik backlink alındı yükselişe geçmeye başladı
@deLi; adlı arkadaşımıza reklam yerleştirilmesi yaptırıldı
Satılmazsa kendim devam edeceğim, bu süreçte de siteyi beslemeye çalışacağım.
Bir yazar arkadaşla çalışıyorum aylık 450 TL'ye sürekli makale girişi yapılmaktadır (600 kelime).
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet wordpress.

arkadaşlar siteye emek olarak da para olarak da kısmadan uğraştım zamanım yok ilgilenemiyorum demiyorum zaman var ama çalıştığımız yer 2 aylık paramızı vermeyip kapattı ondan gider ve taksitlerim için paraya ihtiyacım oldu acil bir şeklide sebeple satıyorum otoriter bir sitedir 1 yıldan fazla aralıksız ilgileniyorum ve meyve vermeye başladı 1 yada 2 aya aylık bin tl yi bulacaktır. Yazı konusunda seo konusunda korkak davranmadık da pa sı fena değildir spam skoru 1 dir site adresi pm istemeyin lütfen ADSENSE GELİR GÖRÜNTÜSÜ VEYA ANALİSTİK GÖRÜNTÜSÜ VEYA SEARCH CONSOLE GÖRÜNTÜSÜNÜ İSTEYEBİLİR GÖRDÜKTEN Sonra okey tamam alırım derseniz siteyi paylaşır sonra da ona da okey derseniz alış verişi gerçekleştiririz.

NOT: GERÇEKTEN İHTİYAÇ İÇİN SATILIKTIR 3 AY SONRA GERÇEKTEN YAPAMAYACAĞINIZI FELAN DÜŞÜNÜRSENİZ AYNI RAKAMA GERİ DE ALIRIM. GERİ ALIRIM DEMEMİN SEBEBİ BU SÜRE DE ALACAĞIMI ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM O SEBEPLE

WHATSHAP İLETİŞİM : 530 603 61 87